четвер, 19 вересня 2019 р.

З Днем народження, "Смайлик"!

Щороку 19 вересня відзначають незвичайне свято — День народження дружелюбного електронного символу — День народження «Смайлика». 

      От і ми разом із читачами відділу Інтернет послуг вирішили пригадати це чудове свято. Спочатку занурились в  історію створення "смайлика", зясували, що він має дуже поважний вік і вже й не такий "молодий", як багато хто гадав! Пограли у розважальну вікторину "Що приховують смайлики" та переглянули цікаве відео.




https://www.youtube.com/watch?v=CMpyRmMjjX8

    За 37 років свого існування «смайлик» став незмінним атрибутом електронного спілкування, і багато хто вже  й не може уявити, як можна було без нього обходитися. З'явилося безліч «смайликів», що несуть різне смислове та емоційне забарвлення. «Смайлик» замінює те, чого не дістає в спілкуванні за допомогою чату або електронної пошти-  інтонацію голосу й міміку. 

    Варто зазначити, що сьогодні в Інтернеті "живуть" і "працюють" найрізноманітніші смайлики: вони не тільки виражають емоції, але також зображають різних персонажів, знаки зодіаку, прапори, таблички з гаслами (скандування смайликів), смайли-букви, новорічні смайлики. Словом, ціла смайликова армія, що обслуговує людське комунікування. «Смайлики» допомагають краще зрозуміти співрозмовника, вловити його настрій, врешті-решт, вони просто кумедні і викликають позитивні емоції :)  ;)  :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.