пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Літературний круїз Херсонщиною

Сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали студенти 9-х класів Академічного ліцею ім. А. В. Мішукова при ХДУ. На них чекав захопливий літературний круїз в рамках обласного турніру «Ігри патріотів Херсонщини».



Всі завдання, які чекали на підлітків, були пов’язані з письменниками херсонського краю. На команди вирішили не розділятися, кожен хотів перевірити власні знання. Користуючись картою, студенти обирали по черзі запитання і, відповідаючи, рухалися вперед.



Запитання були різноманітними: відео-запитання, категорія «Так чи ні», запитання на знання імен та псевдонімів письменників, фактів із їхнього життєпису. За правильні відповіді одержували фішки.



Всі з запалом піднімали руки та давали відповіді. Переможницею за кількістю відповідей виявилася студентка 9-го класу Ольга Хрущова. Вона отримала у подарунок книжку Сергія Зубарева «Провинция» з автографом автора.

Запрошуємо всіх бажаючих грати разом з нами, пізнаючи рідний край.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.