вівторок, 25 серпня 2015 р.

"Патріотизм у об'єктиві" продемонстрували!

Нарешті відбулася онлайн-акція "Патріотизм у об'єктиві: сучасний стріт-арт". Її учасниками стали близько тридцяти уважних та спостережливих учасників групи Інтернет - центру  в соціальній мережі "Вконтакте". Хлопці та дівчата порадували усіх різноманітним стріт-артом та патріотично розмальованими об'єктами серед яких: паркани, лавочки, ворота, стіни будівель, люки, автобусні зупинки, сходинки, атракціони та навіть крамниці!



Географічно були представлені такі містаі і селища як: Тягінка, Снігурівка, Чаплинка, Нова Каховка, Миколаїв, Фастів, Залізний Порт, Харків, Київ Тернопіль, Кам'янець-Подільський та Дніпропетровськ. Ну а найбільше об'єктів звісно було представлено  із  м.Херсон.


 


Дуже приємно, що до нашої акції долучилось скільки учасників, вдвічі приємніше, що в нашій країні скільки обдарованих людей, які порадували нас своєю творчістю у вигляді патріотичних малюнків!  Сподіваємось що кількість таких патріотичних об'єктів зростатиме з кожним роком і вони радуватимуть око наших співвітчизників-патріотів!
Ну а переглянути всі стріт-арт об'єкти можна тут https://vk.com/ichobd

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.