неділю, 23 серпня 2015 р.

"Жовто - блакитний вимір". Патріотичне рандеву

Сьогодні усі жителі нашої країни від північних коронів і до південних, від Заходу й до Сходу святкують День Державного Прапора України. І саме з цієї нагоди у відділі Інтернет послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки нещодавно відбулося патріотичне рандеву "Жовто-блакитний вимір." 


Це було своєрідне патріотичне побачення читачів нашої бібліотеки у заздалегіть визначеному місці. Примірявши на себе образи справжніх козаків та українок,  усі учасники заходу продемонстрували свої знання з історії рідної держави, краєзнавства, географії та багато ін.



За правильні відповіді діти отримували бали, що й дало змогу визначити кращих з кращих!


Усі учасники продемонстрували свої знання у таких конкурсах: географічно-краєзнавчому, історичному та гумористичному. Пригадали значення різноманітних українських атрибутів та оберегів, розтлумачили давні українські слова.




Із особливим захопленням діти переглядали відео про досягнення та надважливі  для усього світу винаходи українців серед яких: гасова лампа, народна пісня "Щерик", "Ан-225 "Мрія"", найдовший у світі духовий інструмент - трембіта, Києво-Печерська, Почаївська та Святогірська Лаври, станція метро "Арсенальна" тощо. 



Серед надважливих постатей згадали автора першої у світі конституції - П.Орлика та письменника-генія українського народу - Т.Г.Шевченка.
Наприкінці заходу кожен з учасників віддав часточку своєї душі у символічному побажанні рідній Україні!



Винагородою за знання дітей стали різноманітні смаколики та нові знання, які вони отримали під час заходу!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.