четвер, 12 жовтня 2017 р.

Чарівні пригоди у королівстві Мишки та Флешки

Сьогодні до Інтернет-центру завітали учні 2-х класів Зеленівської загальноосвітньої школи №38.




Після знайомства з відділом ми разом з дітьми перенеслися до казкового королівства Мишки та Флешки, щоб разом з чарівними друзями Саллі, Бу та Майком Вазовським пригадати що допомагало людям рахувати у стародавні часи, хто винайшов перший комп’ютер та яким він був, з яких частин складаються сучасні комп’ютери та які функції вони можуть виконувати, що можна назвати «мозком» ЕОМ, для чого потрібний сканер та принтер і якими вони бувають та багато інших цікавинок комп’ютерного «королівства».






З деякими із пристроїв діти вже були знайомі та, навіть, вміли самостійно ними користуватися. Але були й такі прилади, про які юні юзери почули вперше.
Особливий інтерес викликали такі новинки комп’ютерної техніки як гнучка клавіатура, гнучкий монітор та 3D принтери, на яких можна надрукувати навіть якусь іграшку.
А по закінченні заходу учні давали відповіді на загадки та допомагали чарівним героям королівства Мишки та Флешки правильно визначити всі складові частини компютера.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.