неділю, 13 листопада 2016 р.

Мрії це лише початок...

Сьогодні, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки продовжила свою роботу недільна школа батьків. Не дивлячись на погоду, що вирувала за віконцем, зустріч була теплою та емоційною. А як же інакше, адже темою діалогу були мрії. Так, «Мрії – початок нових звершень».

Як часто ви розмовляєте зі своїми дітьми про їх мрії? Як відноситесь до них? Особливо до тих, які не дуже підтримуєте.  Розмовляли про підтримку, особистий приклад та вплив соціума. Розглянули декілька відомих особистостей які своєю історією життя є прикладом для наслідування. Ділилися своїми поглядами на причини та наслідки втручання , чи правильніше сказати наполегливій підтримці дитини у її починаннях та прагненнях.

Діалоги, монологи, суперечки, усе сьогодні мало місце у книгозбірні. Шлях який ми вибираємо це наш особистий вибір і інколи так важливо розуміти, що шлях наших дітей це зовсім інший світ, це дорога яка уже була давно визначена. Ми можемо лише підтримати, простягнути руку допомоги і в особливі моменти просто обійняти…Наші маленькі діти це вже особистості з визначеним шляхом. Ми можемо бути лише частинкою цього світу яка щиро каже:  що не бійся….я поруч…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.