середу, 9 листопада 2016 р.

Кібершколярики у бібліотечній Кібершколі

Сьогодні, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки вкотре приймала у своїх стінах юних кібершколяриків, що прибули на чергове захоплююче заняття з інформаційної грамотності. Дзвоник Кібершколи пролунав для допитливих учнів зі шкіл № 14 та № 28. Бібліотекарі відділів де проводились ігрові уроки підготували для кіберят багато нового  та цікавого.  Як же інакше, сучасна молодь потребує сучасного підходу, а наша книгозбірня завжди прагне до розвитку та інноваційного напрямку роботи з дітьми.



Яскравий та емоційний відділ естетичного виховання підготував веселе заняття про різноманітні техніки малювання, враження були неймовірними. Милий та веселий молодший відділ розповів про життя та творчість Галини Малик. 



Сучасний та інноваційний Інтернет-центр провів пізнавальне заняття за темою - клавіатура.
Зустрічі з юними кіберами завжди проходять приємно та невимушено, весело та пізнавально. 




У хлопців та дівчат попереду ще багато уроків, та маємо надію, що дитяча бібліотека стала для них осередком гарного настрою та гарного навчання, і це у свою чергу лише підштовхне їх до пізнання нового та розкриття власних талантів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.