неділю, 6 листопада 2016 р.

Мармеладне розслідування

6 листопада, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки було розкрито різнокольорову, тягучу та солодку справу. Юні детективи зібрались у Інтернет-центрі щоб вкотре довести свою ерудицію і як завжди це їм вдалося блискуче. «Смачні улюбленці» усіх дітей та і не тільки, чимало дорослих не відмовляться поласувати сьогоднішньою таємницею «Справи №». Здивовані? Бажаєте дізнатись що це? Без проблем, але спочатку декілька загадок...

Ну звичайно ж це мармелад. Такий різний, такий неймовірно смачний і такий улюблений. 
На початку розслідування маленькі інтелектуали, розкривши таємницю, дізнались багато нового та цікавого про мармеладки. Історію розвитку, технології створення та незвичайні екземпляри цього солодкого дива.


Захопливими були і завдання для пошуку в Інтернеті. Шукали відповіді швидко адже кожен бажав стати переможцем. Справи стають все складнішими, завдання більш заплутаними і це не дивно, адже і учасники Інтернет-розслідувань стають старшими та ерудованішими.  




Чергова 26 справа розкрита та попереду нові таємниці, і якщо ті бажаєш стати частиною детективної команди – приходь, буде неймовірно. Легких справ не обіцяємо…але…те що це буде захопливо беззаперечний факт.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.