вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Нові друзі бібліотеки

Сьогодні, 18 жовтня, яскраве сонечко осяяло щирі посмішки нових маленьких гостей бібліотеки з школи № 24. Хлопці та дівчата 3-Б класу прибули до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, щоб мати змогу вперше поринути у чудовий та фантастичний світ що дарує сучасна книгозбірня. 




Пройшовши неймовірно цікаву екскурсію діти дізнались як багато пізнавального та корисного можна отримати у кожному з відділів. Вивчити нову мову, погортати журнал Форбс, пограти у магічні шахи Гаррі Поттера, навчитись майструвати найрізноманітніші поробки своїми руками чи навіть спробувати стати актором. Побачили дітлахи безліч неймовірних книг, що знаходяться у книгозбірні та допомагають розвиватись, пізнавати світ та розкривати таємниці. 


Відділ Інтернет-послуг приготував для своїх нових друзів цікавий захід на якому можна було повеселитись та проявити свої знання у казках та творах. Гарні та обізнані учні під кінець зустрічі, на добру згадку про бібліотеку, вдосталь повеселились на сучасному X-box, тож запальні танці стали яскравим закінченням сьогоднішнього дня. 


Маємо надію, що це не остання наша зустріч і перше приємне знайомство переросте у багаторічну та плідну дружбу між дітлахами та книгозбірнею. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.