четвер, 6 жовтня 2016 р.

Нові гості бібліотеки з ЗОШ №50

6 жовтня, Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки відвідали нові друзі - учні ЗОШ № 50 4-Б та 3-В класи.



 Бібліотекарі Інтернет-центру та Молодшого відділу влаштували справжнє свято для маленьких читачів. Працівники книгозбірні провели цікаві та пізнавальні заходи. Спочатку діти поринули у «Казкову круговерть», де із задоволенням пізнали чарівний світ книги, згадали казкових героїв та улюблених дитячих авторів. 





Потім, працівники відділу Інтернет-послуг провели цікавий та пізнавальний бібліотечний урок «Книга незвичайна – книга віртуальна», де дізнались багато корисного та пізнавального про різноманітні книги світу та відомі бібліотеки. 
І звичайно ж, після гарної та плодовитої зустрічі діти з радістю відвідали надсучаний бібліотечний X-box, де гарненько потанцювали запальні танці. 

Перші відвідини книгозбірні вдалися на славу, це підтверджують і сяючі оченята і емоційне радісне зойкання, а особливо слова про те, що вони обов’язково прийдуть ще раз, адже виявляється – сучасна бібліотека - це щось неймовірне та цікаве. Радість від сьогоднішнього дня розділили з дітьми і бібліотекарі, бо дуже важливо розуміти значимість роботи книгозбірні та бачити дітей, що в такий стрімкий час Інтернету полюбляють книги та читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.