четвер, 17 березня 2016 р.

Турнір юних художників за творчістю Марини Павленко

Кібершкола – сучасне навчання маленьких юзерів комп’ютерної грамотності, що була створена та вже не перший рік працює на базі  Інтернет-центру, що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. Сьогоднішнє заняття юних кіберят було проведено у цікавому поєднанні чарівних малюнків з Paint з турніром юних художників за творчістю Марини Павленко.
Працівники відділу Інтернет-послуг підготували захоплюючу подорож до світу малюнків створених за допомогою комп’ютера. Все, як завжди, було яскраво та творчо. 
Бібліотекарі підготували багато цікавинок з життя письменниці, розглянули книжки, що були нею написані,та зупинилися на одній з найцікавішій – «Домовичок з палітрою». 



Веселі загадки та завдання надали серйозному уроку особливий присмак. А так, як наш домовинок був досить творчим, доречі, діти малювали його на дошці за образами зі своєї уяви, була розглянута ще одна, досить цікава тема, муза творчості – Мельпомена. 




Діти залюбки поринули у творчу міфологію. Багато інформації, що було подано у дружній ігровій формі було засвоєно юними кібершколяриками на відмінно. Чекаємо нових зустрічей у нашій Кібершколі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.