пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Чарівне віконце у світ творчості

Сьогоднішнє вікно у світ пізнання творчості Галини Вдовиченко було відкрито бібліотекарями молодшого відділу для юних кібершколяриків.  
Надзвичайно цікавий життєвий шлях, що привів письменницю до творчості і сьогодні захоплює багатьох.  За допомогою веселого кросворду, діти дізналися, якою була найулюбленіша книга авторки, це  – Снігова королева.  

Розглянули маленькі гості і декілька книг пані Вдовиченко - «36.6 котів», «Ліга непарних шкарпеток» та «Мишкові  миші». Такі смішні назви творів, що приховують у собі глибокий зміст. Учні 14 та 28 школи, мали змогу не лише дізнатися про цікаві книжки, а і спробувати створити ескізи малюнків до цих творів. 

Спочатку було переглянуто відео, 
потім бібліотекарями відділу естетичного виховання було показано невеличкий майстер-клас по малюванню.


Дехто намагався точно відтворити малюнок, а декому, як виявилося, притаманне абстрактне мислення. Та головне душа, що вкладували діти у свій малюнок.
Пограли, помалювали, але і про цікаве навчання не слід забувати. 
Відділ Інтернет–послуг перетворив сьогоднішнє навчання на цікаву подорож по комп’ютерному всесвіту. 


Сьогоднішньою темою кібершколярів  були – комп’ютерні вікна. Вікна, через які кожен з нас може заглянути у Інтернет Всесвіт. Їхній вигляд, призначення, а головне, яку допомогу вони приносять користувачеві.  Прийшли, побачили, спробували, запам’ятали.
А невеличкі розвиваючі ігри для маленьких юзерів, були і перевіркою отриманих знань і нагородою за старанність.
Черговий день веселого та незвичайного навчання підійшов до кінця. Але і учні, і працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей з нетерпінням будуть чекати наступної зустрічі, бо у одних є бажання отримувати знання, а у інших віддавати. Ну що ж, успіхів усім!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.