середу, 15 квітня 2015 р.

Випускний «Кібершколяриків» відбувся!!!

Сьогодні у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки    відбулося   урочисте   свято – "Випускний Кібершколяриків", учнів 3-А класу ЗНЗ №14 та учнів 3-Б класу ЗНЗ №28 ім. О.Пушкіна.





Скільки всього пізнавального і цікавого випускники дізналися протягом цілого навчального року. Діти познайомилися з життям і творчістю О.Ільченка, М.Павленко, В.Загороднюка, К.Чуковського, М.Носова, І.Андрусяка та інших письменників, розвивали свої таланти :  майстрували, малювали, римували , а ще – освоїли сучасні комп’ютерні технології. 
Привітати дітей із завершенням проекту завітали герої їх улюблених книг, та дехто з письменників, які підготували для них різноманітні завдання, щоб востаннє перевірити знання та уміння дітей.

Тож разом із Незнайкою кібершколярики знайшли власників (із числа літературних героїв) загублених речей.



Надія Звягінцева запропонувала дітям повідгадувати шаради, анаграми, пригадала та продекламувала разом із ними «Кольорову казку» у формі абеткового вірша, а наостанок - подарувала учням обох класів пам'ятні подарунки.




А підступний Бармалей, викров двох учасників із команд і повернув їх лише тоді, коли діти відгадали пісні про його кращих друзів-бешкетників. 




Домовичок перевірив уміння кібершколяриків швидко і вміло розмальовувати малюнки.



Але найбільше всіх здивував Крокодил Гена, який не лише привітав усіх дітей зі святом, але й вручив кожному з них «Свідоцтво про завершення проекту «Кібершколярики»».





Серед кмітливих і дотепних  "кібершколярок" Гена декого уподобав і навіть запропонував  свою руку і серце...


Щасливі випускники отримали довгоочікувані «Свідоцтва…», а разом із ними– цінні знання та уміння, які обов’язково використають у подальшому житті. А ми побажаємо дітям нових звершень, успіхів у навчанні і нехай усі їх заповітні мрії збуваються!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.