середу, 19 травня 2021 р.

Букваря ми вшанували, гарне свято влаштували!

Теплого весняного ранку першокласники Херсонської загальноосвітньої школи №38 зібралися на захід «У нас сьогодні свято шануєм Букваря, відкрив він нам дорогу до знань від А до Я».

Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка  ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. "Буквар" став для учнів справжнім другом!

Тому, щоб цей день запам'ятався дітям надовго, бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки влаштували для них святкову програму.    

Діти відгадували загадки про літери, 

впізнавали  казки за ілюстрацією та відповіли на завдання  вікторини «Горішки для розуму». 

Та свято не  було б справжнім та незабутнім, якби на нього  не завітав і той, на кого вони чекали з нетерпінням. А він, як справжній друг, не міг покинути їх не попрощавшись. Тож  справжні веселощі розпочалися з появою у залі Букварика.

Школярі  показували йому, як треба самостійно збирати рюкзачки для навчання,

пограли в музичну гру "Я - відмінник!"  

та навіть позмагалися у вміннях вправно писати не лише рукою, а й носом. 


На прощання маленькі читайлики підготували  Букварю веселі віршики та пообіцяли гарно навчатися й надалі. 

Сподіваємось, що зібрані зернятка знань проростуть рясним урожаєм в майбутньому, а тепло  свята Букварика залишиться у серцях першокласників назавжди!    

Сьогоднішнє свято скінчилось, але попереду літні канікули та безліч веселих та пізнавальних розваг для всіх відвідувачів готують бібліотекарі  Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 

Чекаємо на вас з нетерпінням!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.