пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Чарівна подорож

23 грудня, до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки прибули нові маленькі друзі. Невгамовні, енергійні та веселі учні Великокопанівської школи. Приїхавши здалеку до книгозбірні, малеча потрапила на справжнє свято, що влаштували для них бібліотекарі відділу Інтернет послуг. 


Хлопці та дівчата уперше відкрили для себе нашу бібліотеку, тож невеличка ознайомча прогулянка яскравими коридорами та відділами стала для них гарним початком сьогоднішнього незвичайного свята. 



Юні копанчани мали змогу здійснити чарівну подорож на Новорічному експресі.  Дізнались про братів Діда Мороза, розгадували «морозні» загадки, проглянули новорічний мультпарад, побачили зиму у літературних картинках та розкрили свої співочі таланти. 


Ну і звичайно ж, яке новорічне свято без запальних танців. Танцювальний двобій між хлопцями та дівчатами пройшов на «ура». Маємо надію, що гості залишили Дніпрову Чайку з прекрасним святковим настроєм і, повернувшись до дому, ще довго будуть згадувати чарівний світ сучасної бібліотеки.
 З Новим роком! Нехай щастя, здоров’я та радість не залишають Ваш дім. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.