пʼятницю, 29 липня 2016 р.

Віртуальний турнір: VІІІ битва - Боулінг

Боулінг – це не лише спорт, але й цікава, модна, доступна і корисна розвага. Ми переконалися в цьому на черговому турнірі «Кубку геймерів» в Інтернет-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.



Багато хто думає, що ця гра прийшла до нас із заходу, але насправді  історія виникнення боулінгу сягає глибокої давнини. Все найцікавіше про цю захоплюючу гру учасники дізналися перед початком віртуальних змагань.




Суть гри в боулінг полягає в тому, щоб збити шаром максимальну кількість кеглів за один кидок, набираючи тим самим бали. Як виявилося, он-лайн  гра в боулінг зовсім не складна в управлінні: один рух мишкою і кидок зроблено.
Учасники парами змагалися між собою за вихід у фінал. 





Переможені залишили турнір, але не засмутилися, адже мали можливість пограти не лише у віртуальний, а і у справжній боулінг.



Нарешті розпочалося фінальне протистояння геймерів. Шквал емоцій, слова підтримки та запитання «Хто ж сьогодні стане чемпіоном?» заполонили відділ. 
 



З кожним кидком бали фіналістів збільшувалися. 
СТРАЙК! Перемогу вибороли Нашко Владислав у старшій категорії та Шум Олександр у молодшій.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.