пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Віртуальний турнір: VІ битва - Пазли

Якщо ти вважаєш, що пазли – це гра для малюків, то дуже помиляєшся, їх люблять усі: і дорослі, і малі. І зараз я переконаю тебе в цьому. Учасники віртуального турніру «Екстрим у мережі» зібралися у відділі Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на чергове змагання за звання кращого геймера. 

Але перед початком турніру діти дізналися про історію пазлів, їх види, розміри та вагу. Так, саме вагу, адже пазл, наприклад, з кількістю 10 000 елементів важить понад десять кілограмів. А найбільша кількість елементів може досягати 32 000.



 Переглянули літературу, та спробували зібрати книгу-пазл.  Прослухавши цікавинки про пазли, учасники із захопленням розпочали віртуальне змагання. Відбулося чотири етапи змагання, під час яких кількість елементів зростала: 12, 35, 54, 70. 


Гравці змагалися на час, чим швидше вони розкладали всі частини картинки по місцям, тим краще був їх результат.



 Хвилювання, позитивні емоції вирували у відділі до фінальної битви. Декілька секунд визначили переможців старшої та молодшої категорії: Вигоднер Лев та Пономаренко Віра.



 Щоп’ятниці ми чекаємо на кожного, хто не побоїться заявити про себе.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.