пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Віртуальний турнір: VІІ битва - Весела ферма

Чи можна добитися успіху в бізнесі,  маючи пару качок і старенький колодязь? Можна! Он-лайн гра «Весела ферма» відкрила свої секрети успіху учасникам турніру «Кубок геймерів».


Учасники випробовували себе у фермерському господарстві: розводили качок, овець, корів, курей, збирали яйця та молоко, будували заводи, виготовляли продуктові товари  та захищали своє майно від ведмедів, які час від часу "нападали" на їхнє господарство.


 У грі «Весела ферма» багато рівнів, і щоб перейти з одного на інший, потрібно виконати завдання-квест. З кожним новим рівнем вони ускладнювалися. Діти швидко впорались, адже потрібно було вкластися в час, який було відведено на завдання.


Гравці, які набрали максимальну кількість балів за мінімальний час, вийшли у фінал.Почалася справжня боротьба за перемогу. Кожен хотів перетворити свій маленький бізнес на велике фермерське господарство, яке б приносило солідний прибуток, нехай і віртуальний.


І ось, вирішальний момент, останній рівень, і перемога!!! Сьогоднішнім чемпіоном та віртуальним підприємцем став Вигоднер Лев!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.