понеділок, 25 січня 2016 р.

А чи знаєте ви, яке на колір свято?

Блакитне, рожеве, біле. А ось на сьогоднішньому занятті по розкриттю таємничої справи у відділі Інтернет-послуг діти виявили, що свято різнокольорове. Невеличка річ, яка дарує радість і є невід’ємною частиною багатьох знаменних подій. Створена 2000 років тому в Китаї, вона і у наші дні викликає захоплення і у дітей, і у дорослих.

 Здогадалися що це? Так, це феєрверк. 
Саме цю справу і розплутували юні детективи, що прийшли на новий сезон Інтернет-полювання. 

Історія виникнення, удосконалення, види та цікаві факти про «вогняну квітку» були розкриті сьогодні ерудованими гостями Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 
Спочатку про феєрверк розповідали бібліотекарі, а вже потім, по традиції, діти шукали відповіді на питання у Інтернет-павутинні. 
Змагалися на швидкість та результативність, намагалися першими знайти найцікавіші факти про одне з найулюбленіших видовищ людства.

Феєрверки, петарди, хлопавки, бенгальські вогники. 
Дізналися діти ще про одну «цікавинку», що була створена відділом Інтернет-послуг. Від сьогодні стартувала нова сторінка на блозі Інтернет-центру ХОБД – «Справа №», 

на якій викладено усі справи, що було розкрито протягом минулого детективного року. І учасники, і гості сайту бібліотеки можуть продивитися фото матеріали, а також перевірити свою ерудицію. Спробуйте прочитати докази та знайти правильну відповідь. 
Відео та фото феєрверків разом з милими бенгальськими вогниками ознаменували початок нового року розслідувань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.