понеділок, 4 січня 2016 р.

Скарби Каліпсо

4 січня у Херсонській бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки з’явилася прекрасна німфа – Каліпсо. 



Своєю появою вона привернула увагу багатьох мандрівників та шукачів пригод.


Золото Каліпсо чекало на всіх хоробрих та кмітливих, але скринька з багатствами зацікавила і морських вовків – піратів. Коли юні мореплавці ступили на бібліотечний берег, стало зрозуміло, хто з них - затятий піратський капітан, а хто -дослідник морів.

Жадана перемога не давалася гостям легко. Для отримання карти та підказок мандрівники повинні були пройти чималі випробування та перешкоди, відгадати стародавні морські загадки та довести свою силу і кмітливість.


Юні пірати шукали шлях у темряві через рифи, сподіваючись на свою пам'ять та на підказки друзів. 


Змагалися гості і у влучності, адже це дуже важливо на морі. Одні весело кидали снаряди, а інші з легкістю ловили їх у «зачарований» кошик.


Ну, і звичайно, як же без золотих піастрів. Лише трьом піратам та мандрівникам вдалося відшукати їх серед найзеленішої частини острова нашої прекрасної бібліотеки.


Цей день німфа вибрала не випадково, адже саме сьогодні святкує свій 14-й День народження відділ Інтернет-послуг, в якому і були заховані скарби Каліпсо. Смачний тортик, гарячий чай та весела компанія стали прекрасним подарунком усім переможцям. 


Бібліотекарі і діти, Каліпсо з піратами та просто гості були у захваті від екстрим-вечірки, що розпочала захоплюючий шлях нового пізнавального року у стінах бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.