пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

У дідуся Корнія

 В черговий раз Кібершколярики 28 та 14 шкіл міста завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки  на уроки інформаційної грамотності. Але цього дня на них очікував сюрприз, крім запланованих занять діти змогли побувати на справжній ляльковій виставі-мозаїці «Пішла Муха на  базар…»,  за мотивами творів Корнія Чуковського.
У відділі Інтернет-послуг юні школярі змогли поринути у світ Мультимедіа та переконалися, що в ньому все логічно і просто. Діти відгадували казки Корнія Чуковського за аудіо-записами, зображеннями, відео-файлами та текстом . А у командному змаганні між хлопчиками та дівчатками було визначено кращих знавців творчості Чуйковського.



У відділі естетичного виховання «кібершколярики» створили справжнє свято театру. А інакше й не могло бути, тому що діти самі стали героями творів видатного дитячого письменника Корнія Івановича Чуковського. Спочатку треба було пройти проби - кожному довелось правильно відгадати загадки про тварин однієї із найвідоміших казок письменника «Телефон». Потім була репетиція. Отримавши відповідну маску і слова, кожна дитина з радістю імпровізувала і представляла свій персонаж. Дуже весело було спостерігати за грою, яка відбувалось на умовній сцені. Фантастичне «Театральне диво» продемонструвало справжню акторську майстерність наших гостей-третьокласників.



А на завершення усі діти стали глядачами вистави. Сучасна Муха-Цокотуха в черговий раз відзначала свій День народження не в звичному колі друзів, а на курорті, і уявіть собі не в Парижі, і, навіть, не в Монако, а на іншому континенті - у спекотній Африці. І знову  її не оминули негаразди. На  шляху до веселого святкування стала хвороба та непередбачувана зустріч з Бармалеєм.


      Та свято не було зіпсоване, адже на допомогу прийшли друзі  і  маленькі глядачі. Разом з лікарем Айболитом вони вилікуть Муху, подолали злого і жахливого Бармалея. А отже, насамкінець вистави всіх чекали веселі розваги з головною героїнею на її Дні народженні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.