середу, 11 лютого 2015 р.

Знайомство Кібершколяриків з Олесем Ільченком

Бібліотекар Відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів розповіла дітям цікаві факти з життя і творчості Олеся Ільченка,  познайомила  із книжками, які створив письменник. 
В першу чергу це художні книжки, адже вони сповнені справжнім дитячим гумором. Також для огляду школярам була запропонована науково-популярна проза автора, присвячена тваринам – птахам, жукам, рибам, бджолам та ін.

 



  І, як завжди, не обійшлося без ігрових моментів, адже щоб дізнатися,  яких представників фауни ми зустрінемо у книжках Олеся Олександровича, дітям  треба було виконати ряд завдань у грі «Мій вибір»





Бібліотекар відділу Інтернет-послуг підготувала для третьокласників захоплюючу детективну гру за творчістю Олеся Ільченко. Але спочатку учні відкрили таємниці пошукових систем Googl та Яндекс, зазирнувши  всередину мережевої павутини.



 Пошукова система, яку ще називають пошукова машина, щоденно розглядає сотні мільйонів веб-сторінок та заносить їх до своєї бази даних, а для аналізу всієї інформації запускається спеціальна програма, що дістала назву пошуковий робот.


 Саме цей робот відбирає для дітей найпопулярніші сайти та розкладає їх у зручному порядку.


 Сформовані команди відгадували загадки та змагалися у грі «Словесна мозаїка» з якою вони швидко та майже одночасно впоралися.



 Весела та пізнавальна гра за творами О.Ільченка визначила переможців серед учнів 3-б класу ЗНЗ № 28 на знання основ з образотворчого мистецтва. Діти дізналися про дитячі роки Леонардо да Вінчі за оповіданням письменника «Один день хлопчика з Вінчі». 













Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.