пʼятницю, 4 січня 2013 р.

Таємниця святкового пирога, або Смачна web-дегустація

Сьогодні для всіх своїх відданих користувачів та тих, хто завітав до бібліотеки, гарно прикрашений, відділ Інтернет-послуг гостинно відкрив свої двері.


Всіх здивував симпатичний папервий (!) торт, прикрашений Інтернет-логотипами. Він ніс у собі таємницю, про яку гостям ще належало дізнатися. У кожному шматочку - весела гра чи пізнавальне завдання. 

  

Конкурси на різні смаки сподобалися всім. Це "Музичний букет" (квіти з усім відомих пісень, які подарували діти Інтернет-центру), "Мульт-гра" (дітям належало відгадати мульфільми, в яких головна подія - день народження), "Веселі олівці", 

Першовідкривачі (спробуй-но створити планету із повітряної кульки та заселити її мешканцями - і все це за дві хвилини!),
   
     
Спортивні ігри більбоке, несправжній гольф та інші викликали неабиякий ажіотаж:


Користувачі привітали улюблений відділ із днем народження оригінальним способом - виклали із дерев'яних літер побажання англійською: Happy birthday - і навіть склали для нас власний вірш!
    

А завершилося свято дегустацією справжнього смачого торта!
   



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.