пʼятницю, 25 січня 2013 р.

Святкова церемонія

З 9 грудня 2012 по 20 січня 2013 року в Інтернет-центрі тривав конкурс "Новий рік у стилі Disco"на найкращу святкову прикрасу із непридатних для використання за призначенням, але таких фантастично-блискучих компакт-дисків.




Крім постійних користувачів відділу, до цього творчого змагання активно долучилися учні 2В та 3Б класів школи № 30. Їхні творчі роботи протягом двох місяців були не тільки окрасою нашої бібліотеки, але й предметом жвавих обговорень та голосування її відвідувачів - і в Інтернет-центрі, де розташувалася святкова майстерня та "виставкова галерея".
І сьогодні, 25 січня, у школі № 30 відбулася святкова церемонія нагородження. Бібліотекарі Інтернет-центру подарували юним майстрам справжнє свято із конкурсами, іграми та призами-подарунками.
  



У залі панувала дружня й весела атмосфера.
   


На свято завітав місцевий телеканал "Скіфія", отож днями дивіться відеорепортаж!


Сподіватимемося, що добра згадка про цей захід надовго залишиться у дитячих серцях, а нас, бібліотекарів, спонукатиме проводити подібні конкурси і святкові зустрічі частіше :). 
  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.