четвер, 30 вересня 2021 р.

«Я обираю майбутнє!». Алгоритми успіху родини Цюрисових

Щороку, 30 вересня, по всій Україні проходить відкритий урок читання, приурочений до Всеукраїнського дня бібліотек. В цей день, вже стало традицією, проводити зустрічі з людьми, які діляться секретами свого успіху.
Саме сьогодні, на наше свято ми запросили засновників мережі IT- шкіл PeaPod: Андрія та Ольгу Цюрисових.
IT це вже не майбутнє, а наше сьогодення. Потік інновацій в світі не зупиняється. Технології вже стали частиною повсякдення, тепер вони змінюють наші звички і спосіб життя.
Ми замовляємо через свій смартфон квитки для довгоочікуваної поїздки на море, паралельно купуючи каву, не маючи готівки в кишені. Навіщо, якщо можна розрахуватися карткою? Оплатити рахунки, поповнити телефон, онлайн-покупки, спілкування на відстані? Без проблем.
Інформаційні технології глибоко проникли в наше життя і сучасне суспільство вже не може існувати без них. Але спочатку було слово та книга, без яких неможливий успіх. Тільки знання допомагають нам створювати креативні проекти, займати високі посади і бути успішними в будь-якій сфері. Тому зустріч наша проходить саме в бібліотеці – де інформація безкоштовна і в рівній мірі доступна кожному.
Унікальну можливість поспілкуватися з успішними людьми мали учні 6-А класу херсонської спеціалізованої школи №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови.
Ставили запитання про дитинство, дискутували про плюси та мінуси комп’ютерних ігор, змагалися у батлі «Читання VS Програмування»,


перекладали назву «PeaPod». Діти переглянули проморолик про напрямки роботи ІТ школи PeaPod 
та отримали запрошення на пробне заняття. Найактивніші учні отримали подарунки від родини Цюрисових.



Наостанок на гостей чекало завдання: зібрати стручок гороху «Складові успіху», обравши тільки ті горошинки, які, на їхню думку, є запорукою успіху.

Читайте і будьте успішними!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.