середу, 13 листопада 2019 р.

Мотивуємо, профорієнтуємо!

Перед кожним учнем рано чи пізно постає питання вибору професії. Шлях пізнання і свідомого вибору починається з пізнання самих себе, своїх нахилів, інтересів, особливостей мислення, пам'яті, нервової системи і продовжується знайомством зі світом професій. Необхідно дізнатися, які вимоги висуває професія до людиниі співставити їх зі своїми індивідуальними особливостями. Тільки так можна зробити свідоми й і правильний вибір.



І саме про важливіть вибору професії  в житті людини говорили з учнями 8-А та 8- В класів ЗЗСО №46.  Переглянули разом із дітьми пізнавальні відео "Професії майбутнього", "Професія - це інвестиція", розглянули цікаву літературу з профорієнтації, а також закцентували увагу дітей на корисних веб-ресурсах, які допоможуть дітям зорієнтуватися у такому важливому питанні, як профорієнтація. 



На завершення заходу прочитали разом із учнями професійний астропрогноз та вмотивували їх пройти онлайн - тести для виявлення їх індивідуальних нахилів і здібностей. Та все ж  остаточний вибір залишається, звісно, за дітьми!

 В.о. завідувача відділу Інтернет послуг - Ірина Срібна  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.