четвер, 21 листопада 2019 р.

Тренуємось, навчаємось, розвиваємось!

Сьогодні на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки продовжила свою роботу "Школа медіаграмотності" для працівників бібліотек закладів загальної середньої освіти м.Херсона. На черговий тренінг завітали бібліотекарі з Корабельного та Дніпровського мікрорайонів міста. 


 Під час тренінгу навчалися розрізняти інформативні та маніпулятивні  відеоповідомлення, пропаганду, дезінформацію; особливу увагу звернули на маркери маніпуляцій у відео.




 На основі різноманітних видів плакатів навчалися розрізняти соціальну рекламу, інформування, піар, пропаганду і рекламу.






 Разом із учасниками тренінгу пригадали,  хто контролює українські ЗМІ та  які зміни відбулися у сфері  українського телебачення при переході від аналогового  до цифрового ТБ. 


Особливо сподобалися  бібліотекарям практичні ігри "Купуємо медіа" та "Червона Шапочка від різних мас-медіа, " під час яких кожна група створювала власний медіапродукт.







 Усі завдання поставлені на початку тренінгу виконали, 
часточку необхідних медіазнань здобули, ну а далі - буде!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.