неділю, 7 квітня 2024 р.

Про воксельну графіку і не тільки...

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки пропонує своїм читачам різноманітність клубів за інтересами. Один з найновіших та трендових CodeClub.Ks.  клуб з комп'ютерної грамотності та різних галузей, пов'язаних з комп'ютерами. 

Нинішні заняття клубу присвячені MagicaVoxel, воксельному редактору для 3D-моделювання. Діти познайомились з основними інструментами для створення моделей, а саме: Voxel Mode, Face Mode та Box Mode. 


Знайомлячи дітей з даними інструментами, також, увага була зосереджена на використанні симетрії за вісями XYZ і додаткові візуальні елементи, такі як основна воксельна та додаткова сітки, що дозволяють більш точно працювати з різними елементами моделі. 


Протягом заняття основними прикладами були прості воксельні меблі, що ідеально підходять для демонстрації як інструментів, так і симетрії. 


Учасники клубу зробили багато класних робіт у програмі. На наступному занятті будемо переходити до просунутих інструментів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.