понеділок, 15 квітня 2024 р.

3D-сцена і з чим її їдять...

Сьогодні відбулось чергове засідання клубу "CodeClub.Ks" Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, присвячене 3D-моделюванню у MagicaVoxel. Учасники клубу продовжують своє знайомство з моделюванням, удосконалюючи свої навички. Та сьогодні вони познайомилися з інструменти сцени, взаємодією з об'єктами на ній а також блокінгом - діленням деталей на прості елементи для створення повноцінної моделі.
Відкрили для себе і невеличкі секрети, що спрощують їм їхню роботу. Так напртклад, що б перейти у меню сцени та повернутись у меню моделі використовується кнопка Tab або подвійний клік лівою кнопкою миші. У цьому режимі можна рухати моделі, робити з них копії та використовувати спеціальні модифікатори.
Нещодавно стартував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Україна – Мрія!», приурочений 10 роковинам початку російсько-української війни, в рамках проєкту «10 тисяч мрій для звільнених територій» і Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?». На конкурс кожен з членів клубу може підготувати свою роботу в MagicaVoxel.

Щоб дізнатися більше та удосконалити свої навички, нагадуємо, що на бібліотечному Youtube-каналі є додаткові навчальні матеріали з MagicaVoxel, що можуть допомогти при створенні роботи на конкурс. Усі бажаючі прийняти участь можуть підготувати та здати роботи до 31 травня.
https://www.youtube.com/@user-pw4ut3uu6j

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.