понеділок, 13 березня 2017 р.

Ігри юних патріотів

Україна – це наша земля, рідний край, країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею і мудрими, талановитими людьми. Саме такі учні-патріоти  6-Б класу ЗОШ №55 завітали сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 
Не випадково, в цей день, в книгозбірні на дітей чекали інтелектуальні змагання Ігри патріотів за звання справжніх знавців своє Батьківщини, адже сьогодні день визволення Херсонщини від німецько-фашистських загарбників.
Утворивши дві команди «Українці» і «Патріоти» діти почали змагання.

У перших трьох раундах  учасники довели, що знають на відмінно історію українського народу, народні прислів’я та пісні, видатних людей країни.

В Україні багато народних свят і за допомогою чарівної скриньки  ми переконалися, що учні достатньо добре їх знають.




Представники обох команд з легкістю впорались з завданням «Яка область?»  і заробили додаткові бали.


Особливо чутливим виявися 10 раунд «Я люблю Україну», в якому потрібно було вставити пропущені слова у вірші «Моя Батьківщина – найкраща у світі».  Діти з любов’ю і душевним трепетом зачитували рядки.
Останнім завданням був танцювальний батл, команди на повну силу, з драйвом виконали його. Тепер ми знаємо, що маленькі українці не тільки розумні, а й мають безліч талантів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.