неділю, 12 березня 2017 р.

Розглядається справа №32

Сьогодні, на засідання клубу «Справа № або Інтернет-полювання за…» зібралося чимало  юних детективів. Під час розгляду доказів лунало безліч варіантів, що це за предмет, але всі вони були неправильні.  Коли майже всі варіанти були вичерпані, на останньому доказі учасники, все ж таки,  здогадалися, що це шнурки.


Прослухавши історію винайдення шнурків, діти дізналися, що вони існують не лише для взуття, а й для одягу, особливо жіночих суконь.

Різноманіття шнурків привернуло велику увагу дітлахів, адже вони бувають: плоскі та круглі, світлодіодні, шнурки-пружини, шнурки, що світяться, шкіряні, на магнітах, з прикрасами та гумові. Більшість учасників записали рецепт «приготування шнурків, що світяться».

Найбільше здивування відображалося на обличчях  учасників, коли вони дізналися, скільки існує методів шнурівки – 2 трильйони. Кожен охочий міг спробувати один із методів шнурівки на спеціальних книжках-тренажерах.





Під час пошукових завдань, детективи знайшли інформацію про найдорожчі та найміцніші шнурки, шнурки Юрія Гагаріна, які увійшли в історію. Переглянули відео про взуття з автоматичною шнурівкою.



Хочете дізнатися якою буде наступна справа? Слідкуйте за графіком на сайті нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.