четвер, 26 січня 2017 р.

У світі казкових істот Сашка Дерманського

У рамках програми «Кібершколярики» відбулася чергова зустріч бібліотекарів з учнями 3-А класу ЗНЗ № 14. Цього разу діти знайомились з творчістю сучасного українського дитячого письменника Сашка Дерманського.
Бібліотекар відділу обслуговування дошкільників і учнів 1-4 класів ознайомила учнів з творами письменника: «Танок чугайстра», «Чудове чудовисько», «Царство яблукарство» і «Король буків, або таємниця смарагдової книги», хлопці й дівчата  познайомились з веселим чугайстром, малим буком Гавриком та його друзями драконихою Джульєтою,  лепрекуном Шмигуном, пугачем Понтієм та  горобчиком Петякою.  Також діти спробували допомогти чудовому чудовиську на ім′я Чу заробити подяки від людей, щоб не потрапити в Країну жаховиськ.



У відділі інтернет-послуг діти зустріли чарівну симпатичну істоту – головного героя серії книг Сашка Дерманского «Чудове чудовисько» і відчули себе справжніми художниками,  намалювавши це дивовижне створіння у програмі Paint. Зробити це було не складно, адже перш ніж почати малювання діти пригадали основні можливості графічного редактора Paint і призначення кожного з електронних пензликів та олівців.




У письменника є чудовий дитячий твір «Володар  Макуци або пригоди вужа Ониська», де головний герой -  веселий, допитливий, мрійливий вуж на ім’я Онисько. Отже, у відділі естетичного виховання учні  навчилися робити поробку з паперу  -  вужик. Діти познайомилися з літературою відділу, яка допоможе  їм у створенні нових чудових поробок.




                      В новому році - нові квиточки, вітаємо наших користувачів!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.