середу, 28 вересня 2016 р.

Перший звоник Кібершколяриків

З початком золотої осені, в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, розпочались веселі та цікаві заняття у Кібершколі. Цього разу, гордо назвати себе Кібершколяриками зможуть учні 3-А класу ЗОШ № 14 та 3-Б класу ЗОШ № 28. 

Над незвичайним проектом, що існує вже не перший рік, працюють три відділи книгозбірні: Інтернет-центр, молодший відділ (відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів) та відділ естетичного виховання. Як завжди, кожне заняття направлене на всебічний та гармонійний розвиток підростаючого покоління.




Заняття з комп’ютерної грамотності для маленьких юзерів, огляд найцікавіших книжок та авторів для любителів читання та літератури і, звичайно ж, пізнання світу мистецтва та створення власноруч поробок різного виду і напрямку. 





Сьогоднішня зустріч, пройшла у форматі дружнього невимушеного діалогу для кращого знайомства з новими юними друзями бібліотеки. У подальшому, хлопчики та дівчатка, отримають величезний та корисний багаж знань та гарний старт у дорозі грамотності та культурного розвитку. Книжки, комп’ютери, мистецтво, усе, що при бажанні, можна пізнати поринувши у неосяжний всесвіт сучасної бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.