понеділок, 5 лютого 2024 р.

Безпека в Інтернеті для дітей

Діти сучасності проводять дуже багато часу в Інтернеті. Це можуть бути ігри, соціальні мережі, форуми і, звісно, шкільне та позашкільне навчання.
Тому завжди актуальна тема безпеки в Інтернеті сьогодні стала головною під час бібліотечного уроку для учнів 3-4 класів Херсонської загальноосвітньої школи №53. Було розглянуто як загальновідомі правила, на кшталт "не розмовляти з незнайомцями" або "не публікувати свою повну адресу", так і декілька технічних правил.


Як блокувати рекламу в Інтернеті? Що є головним онлайн-документом? Як налаштувати приватність у соціальних мережах та месенджерах? Як працювати з антивірусними програмами? На ці та інші запитання учні шукали відповіді. Юні користувачі дізнавались що таке Adblock, подвійна аутентифікація, прив'язка номеру телефону, налаштування конфіденційності, карантин антивірусної програми та багато іншого.


А наприкінці користувачі ознайомились з нашими навчальними матеріалами на платформі Youtube. Приєднуйтесь до нашої спільноти. 
https://www.youtube.com/@user-pw4ut3uu6j

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.