пʼятницю, 26 листопада 2021 р.

Всесвітній День Інформації

Сьогодні Міжнародний День Інформації. День присвячений усім видам інформації, її носіям та способам зберігання-передачі.

Відділ Інтернет послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки приєднується до святкування та нагадує усім про наші ресурси, що присвячені розповсюдженню інформації.

Перед відділом Інтернет послуг розташовано Прес-зону бібліотеки. Тут користувачі можуть дізнатися новини бібліотеки з брошур та побачити книжкові новинки, у тому числі з ІТ-сфери.

На вході до відділу Інтернет послуг діти бачать Інфоглобус Інтернет-центру. Тут зібрані новинки ІТ, що оновлюються періодично. Основні напрямки таких новин - комп'ютерні технології, техніка та робототехніка, новинки та оновлення програм з 3D-моделювання та інших напрямів (робота з медіа, редактори, корисні сайти та онлайн сервіси), наукові розробки, штучний інтелект та нейронні мережі тощо.


Інфоглобус призначений для підтримання загальної інформаційної грамотності дітей, підвищення їх ерудиції та зацікавленості цими напрямками.

У відділі Інтернет послуг діти знайомляться з основними напрямками ІТ, підвищують комп'ютерну грамотність, вивчають нові програми, електронні дошки, Інтернет-сервіси, програмування, нові системи автоматизованого проєктування (CAD) для 3D-моделювання та навчаються роботі з різними інтерфейсами гаджетів (від шоломів віртуальної реальності до 3D принтеру).

Користуйтесь надійними джерелами, будьте ерудованими і пам'ятайте, що інформації занадто багато не буває.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.