неділю, 5 січня 2020 р.

18 років у морі Інтернету


До 18-ої річниці відкриття Інтернет-центру у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки для читачів було проведено масштабне свято «18 років разом. Святковий круїз».


           На старті кожен учасник отримав емблему гравця, а далі, виконуючи завдання, заробляв і збирав мушлі із цифрами.
Всі конкурси поділялися на два види: спортивні та інтелектуальні і були тематично пов’язані або з комп’ютерною, або з морською тематикою.
Діти вгадували за уривками фільми та пісні про море, за підказками вікторини – комп’ютерні терміни, за картками гри «Хто я?» - предмети зі світу комп’ютерів та морських істот.






Серед рухливих естафет – біг по канату (діти виловлювали логотипи браузерів і соцмереж і причеплювали їх навпроти правильного терміну), ловитва кілець «справжніми» піратськими гачками та інші.




Під час привалу діти переглянули відеоряд про 18-річну історію існування відділу Інтернет-послуг, який відкрився першим у країні як відділ дитячої бібліотеки, - 4 січня 2002 року.


Учасники успішно впоралися із фінальним командним змаганням – розшифрували код із мушель з цифрами. Таким чином, вони спільними зусиллями склали слово «смаколики».
У подарунок на всіх гостей чекав святковий "солодкий стіл" із чаєм, печивом та цукерками.





Але і це ще не все – скуштувавши смаколики, юні інтернавти відправилися на вже віртуальне змагання – у грі «Knights of the Sea» та дізналися про роботу недільного клубу Інтернет-центру «Code ClubKs», який вчить усіх бажаючих мові програмування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.