пʼятницю, 20 травня 2016 р.

Випускний кібершколи: іди, мій друже, дорогою добра!

Саме під такі слова, у музичному супроводі, залишали стіни Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки учні ЗОШ № 14 та 28. Адже сьогодні, відбувся урочистий випускний третьокласників з Кібершколи.

Маленькі юзери цілий рік пізнавали тонкощі комп’ютерної грамотності, що були гармонійно переплетені з літературою та мистецтвом. Величезний обсяг знань, що отримали дітлахи  було подано у веселому форматі та невимушеному діалозі. Цілий рік учні йшли до своєї мети, то ж за свої прагнення та наполегливість кожен, під кінець святкового концерту, отримав Свідоцтво про успішне оволодіння навичками роботи з інформаційно-компьютерними технологіями та читацьку активність.

А щоб хлопчикам та дівчаткам якнайкраще запам’ятався цей їх незвичайний випускний, бібліотекарі створили казкове дійство з безліччю героїв, конкурсів та ігор, звичайно, не обійшлось і без запальних танців на сучасному X-box.




Згадували весь пройдений шлях та цікавинки, що дізнались протягом року. Дитяче свято вдалося наславу, адже школярі підготували для бібліотекарів свій подарунок – поробки за творами, що вивчали та величезну стінгазету спогадів минулих зустрічей.

Феєрверк емоцій та радості від маленьких гостей, ось чим була заповнена сьогодні наша книгозбірня.

А на самих сходинках маленькі випускники разом із бібліотекарями та казковими героями вирішили провести невеличкий флеш-моб.

Весела пісенька про активну малечу, що дуже схожа на кібершколяриків, а потім, невеличке музичне напуття від бібліотекарів – завжди йдіть дорогою добра. Тепле сонечко, сяючі оченята та запальна музика ось що стало яскравою крапкою бібліотечного свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.