неділю, 18 травня 2014 р.

Віртуальні тури – модно і сучасно!

Школярі ШГП, побувавши в Інтернет-центрі на заході "Бібліотека очима 3D-мейкерів", переконалися в тому, що віртуальні екскурсії сьогодні - це не тільки модно і сучасно, але ще й дуже зручно. Їхні друзі - команда 3D-мейкерів під керівництвом тренерів протягом навчального року працювала над створенням віртуального туру по ХОБД імені Дніпрової Чайки.


А ось і перші поціновувачі. Це неймовірно, це фантастика! Можна навіть вдома, зайшовши на сайт ХОБД, батькам показати свою улюблену бібліотеку! А можна і друзям з інших міст та інших країн.
Школярі, уважно придивляючись, впізнають знайомі інтер`єри.


Так цікаво!  Десятки разів тут проходили, а не помічали цієї краси.
Сучасний інтер'єр залів та фойє дарує чудовий настрій, а затишна обстановка роблять приємнішим і яскравішим перебування у бібліотеці.


Неперевершено! В ході подорожі можна наблизити або віддалити який-небудь об’єкт, озирнутися по сторонах, детально розглянути окремі деталі інтер’єру, оглянути панораму здалеку, подивитися вгору-вниз, наблизитися до вибраної крапки або віддалитися від неї, через активні зони переміститися з одного відділу в інший.


Відеореклама бібліотеки в Медіа-центрі не відпустила увагу присутніх ні на мить.


А активний користувач Інтернет-центру Даніїл Суворов порекомендував всім ще й біля бібліотеки "походити" віртуально. Використовуючи Яндекс карти, він детально розповів і показав як це робити.
Кажуть, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути. А ми впевнені, що, якими б не були чудовими віртуальні тури, все ж краще побувати реально.
Запрошуємо до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки за адресою: м. Херсон, вул. Червоностудентська, 21.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.