середу, 2 жовтня 2013 р.

3D-мейкери, на старт!


Вітаємо! 30 вересня 2013 року святково відкрито новий проект відділу Інтернет-послуг ХОБД
 ВЕБ-КВЕСТ "3D - Світ, який оживає"

 Десятикласникам ШГП неймовірно пощастило. Вони познайомилися з представниками  Брендингового агентства «Грейдс», людьми, які працюють по-сучасному, у новому форматі.

Директор агентства у Херсоні, голова Херсонського обласного відділення Союзу рекламістів України, член Союзу дизайнерів України, дизайнер, фотограф професійно працюючий в жанрі сферичних панорам Олексій Олегович Мірошников 
та  піар-директор агентства, секретар Херсонського обласного відділення Союзу рекламістів України  Вікторія Кравцова.
Гості не тільки розповіли про діяльність агентства, про нові проекти "Віртуальний Херсон" та "Херсонщина туристична", а й продемонстрували в дії новітні технології. 
Зовсім просто, володіючи майстерністю створення 3D-панорам, віртуально перемістити всіх присутніх у найвіддаленіші куточки світу. 
 З великим задоволенням та захватом всі присутні мандрували нашим рідним містом, вгадуючи знайомі місця, за допомогою 3D-туру "Крокуємо Херсоном", виготовленим агентством "Грейдс".
 Олексій Олегович та пані Вікторія не тільки розповіли, що таке QR-код, а й продемонстрували, як ним користуватися. Цим і зачарували учнів.
А ще і бібліотекарі, і школярі отримали корисні поради щодо створення 3D-панорам: 
З чого почати? Які потрібні технічні засоби? 
Чи можна не спеціалісту навчитися створювати 3D-панорами?
Отже, початок є. Тепер, до праці! 3D-мейкери, на старт!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.