понеділок, 16 грудня 2019 р.

Літературні смарагди творчості Олександра Есаулова

Південний фестиваль книги і читання Книжковий Миколай, який цьогоріч тривав з 13 по 15 грудня, згуртував довкола себе ціле сузір'я талановитих, успішних і відомих письменників сучасності серед яких - Олександр Есаулов, Марина Павленко, Сашко Дерманський, Валентина Захабура, Тарас Микитчак, Оксенія Бурлака та інші. 

Зустрічі з письменниками та їх книгами це завжди свято і відкриття для себе чогось нового. Мені та учням 4 - 7-х та 10-х класів шкіл міста Херсона пощастило поспілкуватися та відшукати "літературні смарагди" у творчості Олександра Есаулова. З доробком письменника познайомилися учні: 10-х класів Херсонського академічного ліцею імені О.В.Мішукова,

 


            


учні 6-х класів Херсонської багатопрофільної гімназії №20,






учні 5-7-х класів гімназії №3 ім.В.Ф.Заботіна, 






учні 6-7-х класів херсонської спеціалізованої школи №57 з поглибленим вивченням іноземних мов






та учні 4-7-х класів херсонського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу №11. 





Учні познайомилися із такими серіями книг автора як : "Заекрання", "Дитячий детектив". Хлопчики й дівчатка дізналися від Олександра Юрійовича хто такий Рикпет, Галушкоїди, Льоха Хомс і Миха Ватсон, з'ясували якого кольору собаки в Прип'яті та як вполювати чупакабру . Із великим захопленням діти слухали поезії автора, які ще є неопублікованими, а також розповідь про трагічні події у Прип'яті 1986 року, очевидцем яких був Олександр Есаулов. Усі діти залишилися надзвичайно вдячними автору за невимушене спілкування, емоційність та відкритість! Ну а ми сподіваємось, що наступного року Книжковий Миколай збере іще більшу кількість письменників на Херсонщині, з якими так мріють познайомитися діти!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.