понеділок, 21 листопада 2016 р.

Хроніки ТБ

Чи любите ви кіно? Чи можете назвати себе кіноманом чи кіноекспертом? Неймовірний та чаруючий світ кінематографа у вирі сучасного життя по праву зайняв своє місце поряд з книгами та Інтернетом.  


Червоної доріжки, звичайно ж, не було але Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки радо відкрила свої двері для усіх, хто виявив бажання перевірити свої знання з різних аспектів кіноіндустрії. Історія створення, розвиток, сучасні напрямки, улюблені герої та жанри. 




Атмосфера була неймовірною. Маленькі гості бібліотеки зі школи № 48, а також гості та читачі бібліотеки мали змогу пограти у захоплюючі ігри. Зустрічі були веселими, адже кожен, хто виявив спритність, на хвильку став маленькою суперзіркою. І я вам скажу, що це було цілком заслужено. 






Софіти згасли… музика стихла…плівка закінчила свій кругообіг… Сумно? Це не про нашу книгозбірню адже радість та весь спектр емоцій тут вирує щодня. Свято ніколи не закінчується…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.