вівторок, 1 вересня 2015 р.

У серці кожної дитини живе любов до України!


Саме під такою загальною темою провели сьогодні бібліотекарі відділу Інтернет-послуг перший урок для учнів 4-х та 5-х класів гімназій №1, №3 та №20 ім.Бориса Лавреньова  м.Херсона.
Учні мали змогу продемонструвати свої знання у ерудит шоу та патріотичних турнірах, присвячених міжнародному Дню знань!


Юні ерудити із легкістю пригадали державні символи, народні обереги, прислів'я та приказки, традиції, національних героїв та досягнення українців-винахідників.
Із особливим захопленням учні провели віртуальну дегустацію, під час якої скуштували такі національні страви як борщ, вареники та голубці.



Також учні помандрували "стежинами давнини", пригадали важливі віхи історії України, і навіть відчули себе людьми тих часів в образі справжніх козака і козачки!

А на завершення заходів усі присутні мали змогу насолодитися переглядом відеосюжетів "Україна-унікальна!", які пропонуємо переглянути і вам!





Переможців вікторин було нагороджено пам'ятними подарунками. Але найголовніше, що вони взяли із собою - це неймовірний позитивний заряд емоцій з яким вони і розпочнуть новий навчальний рік!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.