вівторок, 9 червня 2015 р.

На зв'язку "файне місто Тернопіль"!

Сьогодні у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки  відбулося скайп-спілкування лідерів учнівського самоврядування м.Херсона і лідерів із "файного міста Тернопіль". 



Захід пройшов дуже вдало, адже діти гарно підготувалися і з великим задоволенням  презентували свої здобутки. Формат спілкування цього разу був особливим, адже організатори запропонували "топову" стратегію виступів для лідерів.
Тож учасники спілкування з обох міст переглянули "Топ-трійку чудес Херсонщини та Тернопільщини", поділилися "Топ-3 лідерських досягнень року", виокремили "Топ - 5 якостей лідера" та створили його колективний портрет. Із особливим зацікавленням діти презентували книжкові бестселери, які, на їхню думку, є найкращими для сучасних підлітків.


Дуже сподобалися лідерам Херсонщини і Тернопільщини розповіді  про оригінальні хобі, які підготували учасники обох команд. Херсонські лідери доповнили свої розповіді демонстрацією  певних речей, створення яких і є для них хобі.


На завершення заходу діти-учасники подарували один одному цікаві афоризми про лідерство та успіх та побажали нових звершень в усіх починаннях. А Наталя Юріївна Кацарська, завідувач сектору абонемента, порадувала лідерів цікавої підбіркою сучасної художньої літератури.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.