пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Пташиний вернісаж

Усі, дорослі і малі, знають, що весна приходить з сонечком,  квітами,  бруньками і звісно ж з птахами. Чимала кількість пташок повертаються до своїх домівок. І напередодні Міжнародного дня захисту птахів (1 квітня)  до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні  2-х класів школи №27. 
Вони не просто відвідали бібліотеку, а потрапили  на пташиний вернісаж, занурилися у світ природи.


Школярі вправно відгадували загадки з рубрики «Загадкові співаки», з захопленням слухали співи пташок – «Зоокараоке». Рубрики «Веселкове розмаїття», «Небесні силуети» та «Знайомий погляд», в яких потрібно відгадати пташку за пір’ячком, за силуетом та оченятами, перенесли у пташиний світ кожного з присутніх.


Найбільше сподобалась, юним захисникам природи, рубрика «Пташиний кінозал», оскільки можна було переглянути уривки із улюблених мультфільмів та пригадати їх героїв.




«Відлетіли» учні до своєї школи, хтось із них буде майструвати шпаківню, а хтось  обзаведеться маленьким пернатим другом,  а ті, хто сьогодні  взяв книжки про птахів, поринуть у світ захоплюючих історій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.