четвер, 10 грудня 2020 р.

Поштова служба Інтернету

Електронна поштова скринька - один із головних інструментів для роботи в мережі Інтернет. Ваша поштова скринька пов'яже майже всі аккаунти на будь-яких сайтах чи у соціальних мережах. Зараз це особливо актуально, тому що дистанційне навчання і робота проходять у режимі онлайн, а такі програми як Zoom, Skype, Discord та інші прив'язуються саме до електронної скриньки. Короткий посібник з користування  електронною поштою Ви можете подивитись на нашому Youtube каналі.

При використанні електронної пошти дуже важливо пам'ятати про правила безпеки в Інтернеті. Оскільки це головний акаунт користувача - він має бути добре захищений. Для цього рекомендується зав'язати поштову скриньку до номеру мобільного телефону та мати резервну поштову скриньку. 

Багато користувачів користуються електронною поштою з телефону. Це також вважається одним з найбезпечніших способів користування скринькою.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.