неділю, 27 вересня 2020 р.

Пригоди у "Тривимірному світі"

Сьогодні у відділі Інтернет-послуг зібралися справжні 3D-скульптори, адже саме цього дня було визначено переможців конкурсу на кращу 3D-модель. 

 

Під час літніх канікул діти пройшли великий шлях від основ TinkerCAD-у до скульптингу у програмі Sculptris, ії нової версії від компанії Pixologic під назвою ZBrushCoreMini, яка є безкоштовною спрощеною версією однієї з найпопулярніших програм для скульпторів - ZBrush. І, нарешті, найпопулярніша програма серед усіх 3D моделерів - Blender.

Користувачі відділу створили багато моделей як у віртуальних середовищах, так і за допомогою 3D-ручок. Найкращі роботи сьогодні були відзначені дипломами, їх авторки: 

I місце - Атаназевич Валерія;

II місце - Середа Катерина;

III місце - Ареф'єва Мілана.

Тематикою конкурсу були персонажі улюблених книжок або мультільмів. 

@library_kherson_ua

Життя у світі 3D 😍Завітай в ##хобд на безкоштовні майстер - класи по 3D-скульптингу 👧👦📚 #д#іти#з#нання#н#овівідкриття#д#рузі#і#нтернетцентр

♬ Smile - 程昭瑜
Роботи всіх учасників конкурсу представлені в Інтернет-центрі на виставці дитячих фантазій "3D-лабораторія".  

Для святкового настрою працівники відділу Інтернет-послуг підготували захоплюючий квест "Пригоди у Тривимірному світі". Діти, шукаючи підказки, розгадували ребуси, шифри, анаграми, у яких були зашифровані імена та галузі, пов'язані з 3D-друком. 









Виконавши всі завдання, діти послухали про цікаві факти з історії 3D-моделювання та принтерів.  

А на останок на всіх чекали смаколики та подарунки.



Конкурс на кращу творчу роботу у форматі 3D відбувся  в рамках спільного проєкту ресурсно-інформаційного центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" та Інтернет-центру LEAP Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки "Лабораторія майбутнього", що реалізується за підтримки Посольства США. 
Тож і в подарунок діти-учасники проєкту отримали настільні ігри із серії "50-зірковий Ігроленд" - "Discover America", блокноти і ручки із символікою WOA.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.