середу, 26 лютого 2020 р.

Безпека понад усе!

В зв'язку з Всесвітнім днем безпеки в Інтернеті співробітниками Інтернет-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки проведено низку цікавих заходів на підтримку безпечного користування Всесвітньою мережею. Бібліотекарі відвідали школи № 16, №4, №53 та гімназію № 6, де провели пізнавальні уроки, на яких у цікавій формі були розглянуті правила користування та поведінки у соціальних мережах та у Інтернеті загалом.



А також для учні було проведено додаткові майтер-класи з налагодження безпеки в Інтернеті для комп'ютера, а саме: налаштування браузера, інсталляція блокувальника реклами у браузер, робота з антивірусною програмою, захист конфіденційних даних у соціальних мережах, блокування пуш-повідомлень та багато іншого.

 
 Сподіваємося, що запропоновані школярам поради та правила стануть їм у нагоді і забезпечать безпечне перебування та спілкування у Всесвітній мережі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.