пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

Солодке гейм-паті: підведення підсумків IT-протистоянь "Літо для геймера"

Добігає кінця спекотне сонячне літо. Підійшли до завершення й IT –протистояння «Літо для геймера» - віртуальні бої на виживання у найпопулярніших он-лайн іграх, інтелектуальні битви молодого кіберпокоління для кожного, хто не побоїться заявити про себе.



Напротязі літніх канікул діти змагались між собою за першість в онлайн-грі «Шахи», забивали м’яча у віртуальному футболі, спробували власні сили в ролі бізнесменів під час гри в Монополію, вивчали військові стратегії в «Танках он-лайн», опановували керування військовими літаками часів Другої Світової війни у повітряному просторі "World of warplanes", виконували складні віражі в авто-перегонах на важких віртуальних трасах «Need for Speed» та лижних трамплінах «Ski Jumping» і навіть перетворювались на справжніх супергероїв!
Так! Літо видалося й справді драйвовим!





А сьогодні ми підвели підсумки цих протистоянь і визначили чотирьох фіналістів, які доводили своє право на отримання звання кращого геймера у фінальному змаганні.






Трійку лідерів було відзначено дипломами:

1 місце: Івахненко Олександр

2 місце: Добровольський Тимофій

3 місце: Турков Даніїл



Ще раз вітаємо наших переможців, бажаємо бути завжди першими не лише у віртуальному ігровому просторі, а й в реальному житті та навчанні!


Фінал IT-протистоянь «Літо для геймера» пройшов у дружній святковій атмосфері. А що ж за свято без смачненького? Саме тому по завершенні заходу на юних геймерів чекав солодкий стіл та чаювання, а також цікаве обговорення власних досягнень.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.