пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Віртуальний турнір: ІІ битва - Футбол Х-Вох

17 червня, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, відбулась друга боротьба віртуального турніру «Скарби Кіберпростору». 

Цього разу двобій був зі спортивною тематикою та проходив на сучасному X-Box під шалений шквал емоцій, підказок, напруження та справжніх вболівальників. Здогадались? Гра, що полонила мільйони людей у цілому світі та юних геймерів з відділу Інтернет-послуг.  Футбол. На початку змагання гості дізнались про історію виникнення, про цікавинки та її розвиток у різних країнах. Потім пограли у невеличку гру, де згадали правила та основні моменти футболу. А ось вже далі розпочався справжній двобій між учасниками за звання переможця. 


Парі гравців було відведено певний час, за який вони повинні були забити гол у ворота супротивника.  Атмосфера біля X-Box була дуже схожою  на ту, що виникає під час матчів на спортивних аренах.




Матчі зіграно, черговий бій з віртуального майданчика закінчено, переможця визначено. Перше місце отримав Шульгін Марк, що грав під ніком «Бешений», друге – Івахненко Олександр – «Delpan-pro».

Наступна зустріч відбудеться, незмінно, у п’ятницю о 12.00 у відділі Інтернет-послуг, саме тоді пройде третя битва Кібертурніру – «Шахи online». Приходьте, випробуйте себе та нехай удача завжди буде на вашій стороні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.