середу, 2 квітня 2014 р.

Світ товщиною 4 мм

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги.  Не дивно, що саме сьогодні в Інтернет-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей відбулася презентація нової книги. Не зовсім дитячої, але дуже корисної та цікавої – книжки Уолтера Айзексона про видатну особистість 21 століття – Стіва Джобса.


Хто в наш час не чув про цю людину? Видатний винахідник, вмілий бізнесмен, новатор та геній сучасності, Стів Джобс став прикладом для мільйонів.

Після смерті Джобса у 2011 році інтерес до його життя просто захлеснув планету. Тільки й мови було, що про Джобса. Та виявилося, що відомо про нього не так вже й багато. Мільярдер, власник найпопулярнішої у світі компанії по виробництву техніки «Apple» вів скромне і непублічне життя, багато працював, а весь вільний час приділяв родині.


Та Уолтер Айзексон зробив неймовірне: після кропіткої праці, йому вдалося зібрати максимально повні відомості про дивовижне життя Джобса.

Нині біографія Стіва Джобса стала прикладом для мільйонів послідовників, це символ мужності і стійкості, віри в себе та свою справу.


Він пережив злети і падіння, зраду колег, але все одно впевнено йшов до мети: «Я — единственный человек, который знает, что такое потерять четверть миллиарда долларов за год. Это очень хорошо формирует личность».

«Когда-то Пабло Пикассо сказал: «Хорошие художники копируют, великие художники крадут». Мы никогда не стыдились воровать гениальные идеи у других» . Геніальні ідеї Джобса дійсно змінили світ. Багатьом компаніям було важко встигати за стрімким розвитком техніки, компанії «Apple»вдалося неймовірне – нині саме вона задає тенденції на світовому ринку гаджетів та інновацій.

Книжка про життя геній підкорила світ. Кожен бажав дізнатися, як вдалося простому хлопцю, на перший погляд, цілковитому невдасі, заробити стільки грошей та увійти в історію.

Стів Джобс та його надкушене яблуко змінили світ. Сьогодні ми пропонуємо юним користувачам інтернет-центру прочитати біографію генія сучасності, яка, можливо, змінить  і їх життя.

«Есть только один способ проделать большую работу — полюбить ее. Если вы к этому не пришли, подождите. Не бросайтесь за дело. Как и со всем другим, подсказать интересное дело вам поможет собственное сердце».

 «Оставайтесь голодными. Оставайтесь безрассудными».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.